De WMF 1100 S, nu verkrijgbaar bij Langerak de Jong!

WMF 1100 S: uitgebalanceerde koffie uit het topsegment

WMF timmert aan de weg met zijn koffieautomaten van hoge kwaliteit. Wel eens koffie gehaald bij een AH To Go? Dan heb je waarschijnlijk koffie gedronken uit een WMF-automaat. Voor mensen die kennis hebben van koffie, is de keuze van zo’n groot bedrijf voor WMF is een logische. Alle kwaliteiten zijn ook terug te vinden in de WMF 1100 S. De koffiemachine is nu te verkrijgen bij Langerak de Jong.

De WMF 1100 S, ook voor op werk

De producent staat in de markt bekend als automaat met prima koffie, op hoge snelheid. Maar ook op het werk, dus met minder gebruikers, kunt u daarvan profiteren. Bijvoorbeeld met de nieuwe WMF 1100S, een van de nieuwste koffiemachines van Langerak de Jong.
Om eerlijk de zijn; de showroom bij Langerak de Jong staat vol met koffieautomaten die goede koffie maken op hoge snelheid. Maar WMF doet dit met minimale afmetingen, grote precisie en met een minimum aan onderbrekingen. Daarnaast: het uiterlijk speelt een steeds grotere rol. En dan is de WMF een speler van hoog niveau in de markt.

Op het gebied van materiaal, ontwerp en design staat deze producent op grote hoogte. Twee voordelen zitten er aan de keuze voor hoogwaardig materiaal: de WMF 1100 S gaat langer mee. En de automaat doet zijn werk met zo min mogelijk onderbrekingen. Zoals aan alles, daar zit een prijskaartje aan. De automaten van WMF zijn gemiddeld iets duurder dan andere producenten. Maar daar krijg je echter wel veel voor terug, en dat proef je in de koffie.

Meer precisie met minder slijtage

Zo is de maalmolen voor de verse koffiebonen van dusdanige kwaliteit, dat je bij normaal gebruik de eerste jaren goed zit. Elke kop koffie geeft de juiste exact afgemeten hoeveelheid koffie, terwijl de molens zelf zo min mogelijk slijten.

Maar naast de zetgroep in de koffieautomaat is er nog veel meer te vertellen over de WMF 1100S. Met name de communicatie van deze kleine krachtpatser is helemaal van deze tijd. Niet alleen kun je ondanks de beperkte afmetingen je boodschap duidelijk kwijt op het hoofdscherm, ook draadloos communiceert de automaat met je. Door de WMF-app houd je mobiel het verbruik bij. Daarnaast vertelt de WMF 1100S je als er iets mis is, en ook als de ingrediënten opraken, geeft hij een seintje. Zo blijf je verzekerd van heerlijke koffie, ook als je niet in de buurt bent.

Is de WMF 1100 S de ideale koffieautomaat voor op werk bij uw organisatie? Probeer de koffieautomaat uit! Of kom de koffieautomaat bekijken in de showroom van Langerak de Jong!

PS: hogere capaciteit nodig, maar wel met dezelfde kwaliteit? Dan is de WMF 1500 S iets voor u!