WMF 1500 S voor je bedrijf koop je bij Langerak De Jong

Veelzijdigheid ten top met de WMF 1500 S

De WMF 1500 S mag officieel dan het basismodel zijn van de nieuwe serie, er is niets basis aan deze alleskunner!  De WMF  geeft heerlijk versgemalen bonenkoffie op werk en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is extra aandacht besteed aan de prijs-kwaliteitverhouding. U betaalt niet te veel voor een kopje verse koffie, maar aan de buitenkant is daar niets van te zien.

Variaties in melkschuim

Het design is helemaal van deze tijd, met het touchscreen centraal in het midden als aandachtstrekker. Met dit scherm is het mogelijk om maar liefst 46 dranken te selecteren. Wordt de automaat niet gebruikt, dan toont de automaat uw boodschap. Of bedrijfslogo.

Via het scherm wordt het je al snel duidelijk hoe groot het aantal keuzes is. De laatste toevoegingen zijn mogelijk door een nieuwe innovatie met melkschuim. Niet Niet alleen warm melkschuim behoort dan tot de mogelijkheden; ook koud. Zo kan een koffiemachine ook opeens ‘iced’ Latte op werk bieden!

Is dat alles? Nee, als een van de weinige levert WMF op die manier ook milkshake. Dat is een koffiemachine 2.0!

Gewoon koffie?

Om met het belangrijkste te beginnen: WMF maakt automaten die snel heel goede koffie zetten, met verse bonen. En dat doet de 1500 S dan ook!  Als het moet, per uur 180 koppen. Ook heet water leveren is geen probleem: in een uur haalt de WMF 1500 S er 143. Water daarvoor komt van een watertank van 4 liter, of van de wateraansluiting.

Het apparaat levert dus een indrukwekkende hoeveelheid. Maar de WMF 1500 S levert ook een indrukwekkend aantal variaties. Koffie, cappuccino, latte, chocolademelk, espresso en thee in vele gedaanten.

Vul in en proef de koffie van de WMF 1500S in onze showroom!

Uw bedrijfsnaam *

Aantal medewerkers *

Uw naam *

Uw e-mailadres (werk)*

Uw telefoonnummer (werk) *

Velden met een * zijn verplicht.