De Douwe Egberts Barista ONE Powerpack verkrijgbaar bij Langerak de Jong

Douwe Egberts koffiemachine? Jura? WMF? Help!

Het wordt tijd voor een koffiemachine op het werk. Maar een koffiemachine kopen kan een zoektocht worden, als je niet een beetje richting geeft aan wat je nodig hebt. Want een koffiemachine kopen is heel gemakkelijk, de juiste koffiemachine kopen is erg moeilijk. En iedere producent heeft verschillende types, waarbij het op voorhand moeilijk kan zijn om de verschillen te zien.  Prijstechnisch lijkt het op elkaar, maar een Jura koffiemachine is echt iets anders dan een Douwe Egberts koffiemachine. Ze lijken immers zo op elkaar, terwijl onder de motorkap het echt een heel andere verhaal kan zijn. Hier vijf tips om voorbereid het gesprek aan te gaan met een verkoper of adviseur.

Douwe Egberts? Korting!

Sommige producenten verkopen niet alle koffiemachines, maar ook de koffiebonen of instant koffie die erin gaat. Dat is handig voor u als afnemer, maar ook voor het bedrijf zelf. Door de omvang kan de koffie namelijk goedkoper worden ingekocht. En die korting mag u als klant ook best merken! Vragen naar de mogelijkheden biedt wellicht kans op een leuke korting.

Kijk naar het totale assortiment

Groothandels hebben soms een breder assortiment dan u denkt. Zo biedt Langerak de Jong Douwe Egberts koffiemachines, de bijbehorende koffie en kantinebenodigdheden. Maar daarnaast is er ook een breed assortiment papierwaren ,zoals toiletpapier, poetspapier en schoonmaakmiddelen. Handig, want door de gratis bezorgdienst scheelt dit een rit naar de supermarkt en in grote hoeveelheden  kan best worden gesproken over de prijs.

De koffiemachine doet het niet alleen

We zouden wel gek zijn om een koffiemachine zo neer te zetten en weg te lopen. Snel verdiend, misschien. Maar de service is nul. Daar wordt u als klant niet blij van en dus wij ook niet. Daarom regelen we de machine in , zodat de machine het beste haalt uit de geselecteerde koffie. Het ene kan niet zonder het ander. Dan doen wij bij Langerak de Jong graag, en ook na inbedrijfstelling. Wij houden uw koffiemachine namelijk in topconditie met onze fullservice operating. U heeft geen omkijken meer naar het vullen, schoonmaken en onderhouden van uw koffiemachine. En is de machine toch een keer kapot. Wij sturen een van onze technici die met verstand van zaken de machine komt repareren. Of het merk nu WMF, Douwe Egberts of Jura is.

Verdiep je in Routeverkoop

Als je bedrijf niet al te groot, maar je wilt je alsnog de rit besparen naar de groothandel of supermarkt, dan kan dat prima. Met onze Routeverkoop heeft u wel de beschikking over de 100 belangrijke producten, maar u hoeft u zich niet druk te maken over online bestellen. Wij komen op een vast tijdstip langs. Dat scheelt plannen. En zijn wij er, dan nemen wij op uw verzoek ook even de voorraad door.

Je hebt koffie en koffie

De laatste uitsmijter: de kwaliteit van koffiesoorten ontloopt elkaar niet veel. De winst zit hem dus vaak in zaken rond de koffie. Primo Bravo koffie is kwalitatief goed te vergelijken met andere A-merken, zoals Douwe Egberts. Het loyaliteitsprogramma kan echter voor veel bedrijven de doorslag geven, helemaal als je toch net een koffiemachine moet kopen. Dat kan met het loyaliteitsprogramma namelijk met flinke korting op een nieuwe machine. Dubbel voordeel dus. Wellicht van doorslaggevend belang bij de keuze voor heerlijke koffie op het werk!