Jura GIGA X8 voor werk koop je bij Koffieautomatenkopen.nl

Jura GIGA X8 combineert snelheid met kwaliteit

Koffieautomaten van Jura doen het goed als het gaat om uiterlijk. En een goed uiterlijk verkoopt vaak goed. Tenminste, als de binnenkant met net zoveel zorg is samengesteld. Maak je geen zorgen: bij de Jura GIGA X8 is ‘what you see is what you get.’

Bent u dus op zoek naar kwaliteit, snelheid in een nog snellere behuizing op werk? Dan is de Jura absoluut een kanshebber. Door precisie en nauwkeurigheid zit het met de kwaliteit van dit apparaat wel goed. De Zwitserse herkomst helpt daar natuurlijk bij. Maar de kwaliteit van het gebruikte materiaal zorgt niet voor direct voor goede of snelle koffie.

Alle smaak benut met de Jura GIGA X8

De professionele keramische maalmolen in de Jura GIGA X8 doet dat wel. Door gebruik van deze slijtvaste materialen wordt alle smaak van de koffieboon benut. Dat proeft u terug in de koffie! Niet altijd trek in gewone bonenkoffie op de werkplek of bij uw organisatie? Goede smaak kan ook prima van cafeïnevrije koffie komen. Of van ristretto, gezet in 26 seconden, of espresso (zettijd: 27 seconden).  De Jura GIGA X8 heeft ruimte voor twee bonenreservoirs, dus keuze te over.

Die keuze blijft niet alleen beperkt tot een van de aangeboden 29 dranken. Breng een persoonlijke touch aan, door je eigen afstelling te programmeren. Zo heb je je eigen koffie, op de manier zoals jij die wilt.

Opties voor erbij

Ook om de koffieautomaat heen komt Jura met tal van uitbreidingen. Zo is een koppenwarmer beschikbaar en kan de automaat worden uitgebreid met een melkcooler. Wilt u de koffie niet alleen voor uzelf en uw collega’s houden? Met het optionele betaalsysteem geniet iedereen mee. Tot slot kunt u met een vaste aansluiting op de waterleiding het reservoir van 5 liter buiten gebruik houden. Ook het restwater blijft niet in het apparaat; de afvoer voor residu en water houden het apparaat schoon.

 Kom de koffie proeven van de Jura GIGA X8!

Uw bedrijfsnaam *

Postcode van uw bedrijf *

Aantal medewerkers *

Uw naam *

Uw e-mailadres (werk)*

Uw telefoonnummer (werk) *

?

Velden met een * zijn verplicht.