Koffiebonen kopen

de-espressoBij het kopen van koffiebonen is het belangrijk om te letten op kwaliteit, want de smaak van de koffiebonen bepaald voor een groot deel de smaak van de koffie. Wanneer je al veel soorten koffiebonen getest hebt en de smaak niet goed vindt, dan is het mogelijk dat dit in verband staat met de afstelling of de hygiëne van de koffieautomaat. Je kunt contact met ons opnemen, zodat wij een monteur of een automaten onderhoudsmedewerker kunnen laten langskomen hiervoor.

Onderstaande koffiebonen zijn voor bedrijven, scholen en verenigingen te koop via onze groothandel in koffie, thee en toebehoren (aparte webshop). Vraag via de webshop een offerte aan voor de koffie naar keuze, om eenvoudig wekelijks of maandelijks eenvoudig een nieuwe voorraad koffiebonen te kopen.

Douwe Egberts koffiebonen kopenofferte_aanvragen

Douwe Egberts koffiebonen zijn te koop in verschillende varianten met elk hun eigen karakteristieke smaak. Ook de brandingsduur verschilt van medium roast tot extra dark roast. Vraag eerst een offerte aan voor de koffiebonen die je zou willen gebruiken in de koffieautomaat op je werk om vervolgens eenvoudig koffiebonen te bestellen.

Naar onze webshop (Opent in een apart venster)

offerte_aanvragenPrimo Bravo koffiebonen kopen

Primo Bravo staat voor ‘de eerste beste’, wat aangeeft dat deze koffie een zalige smaak heeft. Naast de lekkere smaak die vergelijkbaar is met die van Douwe Egberts, zijn deze koffiebonen een stuk voordeliger. Als je Primo Bravo koffiebonen koopt dan bespaar je al snel meer dan 10% op de kosten die je bedrijf heeft voor de koffiebonen.

Naar onze webshop (Opent in een apart venster)

offerte_aanvragenIlly koffiebonen kopen

De koffiebonen van Illy zijn weliswaar relatief duur, maar de smaak is uitstekend. Met de koffiebonen van Illy verkrijg je heerlijke koffie, espresso’s en cappuccino’s met een volle en romige body. Koffiebonen van Illy kopen? Vraag via de onderstaande link een offerte aan voor de artikelen om deze koffiebonen vervolgens periodiek opnieuw te kopen.

Naar onze webshop (Opent in een apart venster)