Koffieautomaat huren

Koffieautomaat huren? Ook mogelijk bij Langerak de Jong natuurlijkWaarom een koffieautomaat kopen als huren ook kan? Een koffieautomaat huren voor uw organisatie maakt investeren in de aanschaf onnodig. Daarnaast kunt u het huren van koffieautomaten bij Langerak de Jong combineren met maatwerk.

Maatwerk bijvoorbeeld in de afname van Primo Bravo koffie of andere artikelen uit het ruime assortiment van Langerak de Jong.

Zo betaalt u maandelijks een bedrag voor de huur van een koffieautomaat, maar profiteert u daarnaast van korting op bijvoorbeeld koffiebonen en toebehoren. Denk hierbij aan suiker en creamer, maar ook topping, melkproduct en chocolade voor het maken van heerlijk cappuccino en latte macchiato.

Aan de keuze zal het niet liggen. Bij Langerak de Jong heeft u de keuze uit tientallen automaten van kwaliteitsproducenten als Douwe Egberts, Jura, WMF, De Jong Duke, Animo, Etna en meer. U bent welkom in onze showroom om de koffie te proeven. Ook een vrijblijvende proefplaatsing bij uw organisatie is geen probleem.

Koffieautomaat huren, inclusief service en onderhoud

Maatwerk passen we voor onze klanten veelvuldig toe, vooral bij de afname van artikelen. Ook bij onze diensten is dit een oplossing die u veel kan schelen. Zo kan de huur van een koffieautomaat worden gecombineerd met een contact voor service en onderhoud. U heeft geen omkijken meer naar onderhoud, reparatie en verzorging en u bent verzekerd van snelle hulp bij technische problemen.

Interesse in de huur van een koffieautomaat? Neem contact op met een adviseur van Langerak de Jong. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

PS: een koffieautomaat kopen kan altijd nog natuurlijk. De nieuwe WMF 1100S of de Edge bijvoorbeeld.