Jura X10: Modern, robuust, comfortabel en veelzijdig

De nieuwe Jura X10 is een compacte koffiemachine die opvallende verbeteringen heeft vergeleken met voorafgaande machines. Het bedieningsgemak van de X10 is sterk verbeterd. De speciale koffiemolens van Jura zorgen voor nog meer aroma’s.  Door de innovaties van Jura heeft u maar liefst keuze uit 31 verschillende koffiespecialiteiten met een nog rijkere smaak.

De koffiemachine is daarom ook een goede toevoeging voor op kantoor of voor in de kantine. Deze koffiemachine is nu verkrijgbaar bij Langerak de Jong. 

Moderne technologie voor heerlijke aroma’s

Meer aroma’s en een hoge kwaliteit zijn kenmerkend voor de keramische koffiemolens van Jura. Door een betere positionering van de koffiemolens zijn de koffiekorrels fijner en worden die gemengd met grovere. Het resultaat; een rijkere smaak van de koffie. Het pulserend extractieproces (P.E.P) zorgt ervoor dat de koffie nog rijker van smaak is.  Voor korte specialiteiten zoals ristretto en espresso zorgt het voor een ware smaakexplosie.

31 verschillende keuzes!

U zult het niet snel geloven, maar u kunt bij de X10, 31 verschillende soorten warme dranken kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een dubbele espresso, maar ook 2 flat white’s of 2 latte macchiatto’s. Uiteraard kunt u er ook heet water uitkrijgen, zo drinkt u ook heerlijke thee! Het water komt uit een aparte uitloop, om vermenging te voorkomen met koffie. Daarnaast kunt u ook instellen hoe heet u het water wilt hebben. Zo brengt u de heerlijke pure smaak van groene thee naar boven. Ook aan de theedrinkers wordt dus gedacht bij de Jura X10.

Frontale bediening

Het 4,3 inch grote TFT-touchscreen is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Het design is voor in de kantine of voor op kantoor heel aantrekkelijk. Alle bedieningselementen bevinden zich aan de voorkant van de X10 en zijn gemakkelijk toegankelijk. Zelfs het bijvullen van de bonen- en waterreservoir kan van voren worden gedaan. 

Meer weten over de Jura X10?

Lees alles over de Jura X10 op de site van Langerak de Jong.