Jura GIGA X3/X3c: Topklasse voor uw koffie

Jura heeft zichzelf weer overtroffen met de nieuwe GIGA X3 en GIGA X3c.  Het compleet nieuwe binnenwerk zorgt ervoor dat de X3 nog gemakkelijker te onderhouden is. De X3 heeft ook een speed-functie, geïnspireerd door de beste barista’s.

Door de betrouwbaarheid en functionaliteit is deze koffiemachine perfect voor grote kantoren, vergaderruimten en zelfbedieningszones. Benieuwd? Vraag meer informatie aan of kom de koffie proeven in onze showroom!

Zwitserse technologie

De betrouwbare, krachtige keramische schijfmolen zorgt ervoor dat u altijd een precieze, constante en gelijkmatige maalgraad heeft. Dit komt door de topinnovatie: A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment) – de (bestuurde) afstelling van de molen.  Het hoge vermogen van de X3 zorgt ervoor dat de koffie klaar staat in minder dan twee minuten. De koffiemachine kan in totaal 150 kopjes per dag zetten, zonder verlies van kwaliteit!

In recordtijd koffiespecialiteiten

De X3 bevat een speed-functie geïnspireerd door de beste barista’s ter wereld. De X3 heeft een bypass waardoor automatisch de gewenste hoeveelheid heet water wordt toegevoegd tijdens de koffie-extractie. De verse koffie wordt zo onder perfecte omstandigheden op dezelfde manier vermengd met het hete water. Dankzij de bypass komen er nooit meer verkeerde zuren en onprettige bittere stoffen in uw koffie.

Gemakkelijk te gebruiken

De uitgebreide mogelijkheden en optimalisatie zorgt ervoor dat de bediening nog duidelijker te begrijpen is dan zijn voorgangers. Het 4,3 inch TFT-touchscreen met hoge resolutie is intuïtief en simpel te begrijpen. De restwaterbak kan gemakkelijk met één hand gepakt en geleegd worden. Ook is de restwaterbak geschikt voor de vaatwasser. Door de keuze uit twee versies is de X3 ook nog flexibel. De X3c heeft een vaste wateraansluiting, terwijl de X3 een waterreservoir heeft om de koffiemachine makkelijk te kunnen verplaatsen. Snel, flexibel en gemakkelijk, dat is waar de X3 voorstaat.

Meer weten over de Jura X3/X3c?

Vraag een offerte aan of vraag meer informatie voor een proefplaatsing.