De Jong Duke Zia Espresso 8000

Snel smaakvolle koffie: De Jong Duke Zia Espresso 8000

De Zia Espresso staat garant voor kwaliteit en passen in elke werkomgeving door zijn eigentijdse uitstraling. De koffie is zoals de automaat eruit ziet: smaakvol en met zorg geselecteerd. Door de eigen invulling zet de Zia Espresso de koffie die u wilt, zoals u dat wit. 

De Zia Espresso maakt desgewenst koffie met verse bonen. Ook fresh brew, vergelijkbaar met filterkoffie, komt uit deze automaat. De vele variaties komen uit de grote hoeveelheid reservoirs, ook bekend als canisters. Zin in Wiener Melange, cappuccino, chocolade of cafeïnevrije koffie? Deze koffieautomaat levert het.

Snelle prestaties met de Zia Espresso

Door het innovatieve ontwerp is de De Jong Duke Zia Espresso 8000 zo ook in staat om lange tijd achter elkaar te presteren. Ideaal voor grotere bedrijven! Tussendoor een extra kan koffie tappen? Geen probleem. Daarna snel weer verder met een kop thee en een espresso. Het kan er gewoon bij. Bijkomend voordeel: door de extra opvangbak onder de koffieautomaat kan er gewoon ongestoord worden getapt. Oponthoud door droes en koffiedik wordt zo vermeden. Dat geldt ook voor oponthoud door lege voorraad. De automaat is aan te sluiten op de koudwaterleiding en een extra canister kan erbij worden besteld voor ongestoord gebruik van koffie en ander dranken.

De aandacht voor het ontwerp heeft niet alleen gezorgd voor goede koffie, maar ook voor intuïtieve bediening. Het grote touchscreen toont de beschikbare dranken in een helder overzicht. Door het systeem Connect.ME kunnen instellingen snel worden aangepast. Dit systeem toont ook verbruiksstatistieken.

Extra communicatiemiddel

Het scherm heeft ook voor uw bedrijf voordelen. Door de ruime afmetingen vinden ook bedrijfslogo’s of andere mededelingen hun plek op de voorzijde. Gewoon, snel in te voeren met een usb-stick. Tot slot is de automaat uit te breiden met een betaalmodule, zodat de automaat ook op openbare plekken zorgt voor een prima kop koffie.

Vul in en kom de koffie proeven van de Zia Espresso 8000!

Uw bedrijfsnaam *

Postcode van uw bedrijf *

Aantal medewerkers *

Uw naam *

Uw e-mailadres (werk)*

Uw telefoonnummer (werk) *

?

Velden met een * zijn verplicht.