Douwe Egberts Fresh Brew Omni

Douwe Egberts Fresh Brew Omni

Langerak de Jong heeft met de Fresh Brew Omni de opvolger van de Gallery 220 in huis en dat is goed nieuws voor koffieliefhebbers die houden van snelheid. De Fresh Brew Omni van Douwe Egberts zet in no-time een heerlijke kop koffie van fresh brew koffie. Deze zetmethode is vergelijkbaar met koffie van snelfiltermaling. Alleen zet deze Omni deze koffie voor u met een druk op de knop, en heeft u grote keuze aan koffie-variaties.

Kwaliteit en snelheid

Espresso, cappuccino, latte macchiato en een volle kan koffie in één keer; allemaal prima mogelijk.  Een kop koffie staat zo in 30 seconden klaar, een cappuccino zelfs in 24 seconden. En dat zonder in te leveren op de kwaliteit van de koffie!

Handig aan de Fresh Brew Omni

De automaat is verder nog handiger in gebruik door een aantal aanpassingen. Zo is de lekbak vergroot, zodat deze minder geleegd hoeft te worden. Daarnaast ziet de automaat alle soorten kopje staan; theeglazen werden namelijk nogal eens over het hoofd gezien. Het touchscreen is tot slot nog beter én de automaat is klaar voor uitbreiding in de toekomst. Misschien een extra container voor chocolade? De Fresh Brew Omni wordt probleemloos aangepast aan uw wensen.

Bovenal is de Fresh Brew Omni een aantrekkelijke automaat voor veel personen die op elke plek in uw organisatie een uitkomst is. Ook in openbare ruimten overigens. De Omni kan naar wens worden voorzien van een betaalmodule, met muntinworp of contactloos betalen. Veel gebruiksgemak én de de beste koffie op het werk.

Meer weten over de Fresh Brew Omni

Lees alles over de Fresh Brew Omni op de site van Langerak de Jong.

PS: liever een koffieautomaat die verse bonenkoffie zet voor u? Wij vertellen u graag alles over de Douwe Egberts Espresso Omni bij Langerak de Jong!