Douwe Egberts Cafitesse Omni bij Langerak de Jong

Douwe Egberts Cafitesse Omni: nog meer keuze in heerlijke koffie

De nieuwe Douwe Egberts Cafitesse Omni vertrouwt op het bekende en unieke systeem van Cafitesse. Deze liquid koffie zorgt voor supersnel gemak op het werk, gecombineerd met een minimum aan onderhoud. 

Tot zover de theorie: de samenvatting voor iedereen op het werk is dat de Douwe Egberts Cafitesse Omni snelle koffie zet van constante kwaliteit en grote variatie in warme dranken brengt. Toe aan een cappuccino, latte macchiato, espresso? Deze automaat zet het in hoog tempo.

Genoeg variatie met de Douwe Egberts Cafitesse Omni
Al deze warme dranken levert de nieuwe koffiemachine u, maar er is meer. Iedereen op werk kan zijn eigen voorkeur aangeven voor iedere warme drank. Dat kan gewoon heet water zijn uit de aparte uitloop, maar ook cappuccino met meer topping. Of met meer koffie, precies zoals u het wilt. Het vergrote kleuren-touchscreen helpt u vanzelf door alle keuzes heen. 

Zeven minuten in de week
Terug naar de theorie. Voor alle mogelijkheden met de Douwe Egberts Cafitesse Omni moet u op het werk rekening houden met 7 minuten schoonmaakwerk per week. Dat is wat het Cafitesse-systeem van u vraagt. U haalt de pakken eruit, maakt het reservoir schoon. Pakken terug, reiniging starten. Klaar. En u kunt weer koffie zetten voor enkele tientallen medewerkers en gasten. 

Interesse in deze innovatieve koffiemachine van Douwe Egberts Cafitesse Omni? Informeer bij Langerak de Jong voor een proefplaatsing of proef de koffie in de showroom!