Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact Touch: Compact, behendig en gemakkelijk

De Cafitesse Excellence Compact Touch gaat verder met het unieke systeem voor liquid koffie van Douwe Egberts. De automaat is rijk uitgerust en heeft verbeterde bediening en uiterlijk. Hierdoor heb je bedieningsgemak en constante kwaliteit in heerlijke koffie, gecombineerd met een hoge capaciteit op de werkvloer.

Interesse? Vraag om een offerte aan voor een vrijblijvende proefplaatsing!

Cafitesse?

Het Cafitesse-systeem van Douwe Egberts levert koffie-extract in hygiënisch afgesloten pakken. Hierdoor ben je verzekerd van verse koffie, die met gemak te verwisselen is. Daarnaast is Cafitesse een gesloten systeem. Dat betekent dat in de machine niets in aanraking komt met de koffie uit het pak. Dat is wel zo handig schoonmaken.

Vernieuwd uiterlijk, technisch verbeterd

De koffiemachine lijkt op zijn voorganger in de Cafitesse-serie, maar heeft een nog strakker uiterlijk. Verder heeft de Cafitesse Excellence Compact Touch een 10 inch kleurenscherm. Zo selecteer je gemakkelijk een warme drank op een overzichtelijke manier. 

Met uw persoonlijke touch

Drinkt je je koffie liever precies zoals jij het wilt? Alle mogelijkheden met deze koffiemachine. Je kunt voor ieder persoon afzonderlijk een eigen recept samenstellen. Sterkte, hoeveelheid en soort; je bepaalt het eenmalig en daarna heb je met een druk op de knop altijd jouw eigen variatie. Hierdoor is de Cafitesse Excellence Compact Touch ideaal voor veeleisende koffiedrinker op het werk.

Compact formaat, hoge capaciteit

De Cafitesse Excellence Compact Touch is niet te groot, maar bedient wel een grote groep gebruikers. Als dit nodig is, kan de machine dagelijks ongeveer 200 kopjes koffie serveren. Dat maakt de automaat geschikt voor 10 – 25 gebruikers. Groot genoeg voor een afdeling of voor het mkb.