De Jong Duke Zia Espresso 9000

Snelheid, design en duurzaamheid: de Zia Espresso 9000

De Zia Espresso 9000 van de Jong Duke levert u heerlijk smaakvolle koffie en vele koffieproducten. Snel gezet en prima op smaak. Bij de automaat is ook nagedacht over gemakkelijk onderhoud, duurzaamheid van onderdelen en het uiterlijk. Alles bij elkaar scoort de Zia Espresso zo bij elke organisatie op alle punten.

Zia Espresso 9000: visitekaartje voor op werk

Maar u weet hoe het gaat: veel hangt af van het uiterlijk van de koffiemachines. De Zia Espresso 9000 is voor elke organisatie een visitekaartje. De koffieautomaat is in het bezit van ledverlichting, een full-colour touchscreen en strakke vormgeving. Een aantrekkelijk totaalplaatje, met vergelijkbare prestaties.

Hoge capaciteit

De koffie is in iets meer dan een halve minuut gezet. Dat maakt de Zia Espresso 9000 geschikt voor hoge capaciteit. De automaat komt dan ook prima tot zijn recht bij grotere organisaties, maar daarnaast ook bij sportcentra en verenigingen. Op die plekken kan het soms in een keer erg druk worden. De Zia Espresso laat echter niemand lang wachten. Daarnaast hoeft de uitgifte zelden onderbroken te worden. De Zia met doorvoerbak voor het koffierestant bevat als het moet het restant van 180 koppen.

De koffieautomaat maakt plaatsing op vele locaties verder mogelijk door de vele uitbreidingsmogelijkheden. Een module voor koud water is mogelijk, net als een dubbel reservoir voor de bonen en een betalingsmodule. De automaat komt in ieder geval met een grote variatie aan dranken. Koffie, espresso, cappuccino, chocolade, heet water en wiener melange. Plús de mogelijkheid om in een keer een hele kan te vullen met verse bonenkoffie.

Zoals u leest, alles is zo ongeveer mogelijk met de Zia Espresso 9000. De koffieautomaat wordt echter samengesteld op basis van uw wensen. De automaat wordt dan geplaatst in de uitvoering die het beste past bij u. Interesse in de Zia Espresso 9000? Kom de rijke koffie proeven bij ons in de showroom!