De Jong Duke Edge, te koop bij Langerak de Jong

De nieuwe Edge: geavanceerd voor de lekkerste koffie

De Jong Duke heeft als gevestigde naam op de markt van koffiemachines een nieuwe aanwinst. De nieuwe Edge van de producent is technisch helemaal van deze tijd en heeft een scherp uiterlijk. Het allerbelangrijkste doet de Edge ook: heerlijk verse koffie zetten in korte tijd. Benieuwd? Vraag meer info aan!

Alle keuze met de Edge

De Edge ziet er niet alleen goed uit op elke werkplek, het is ook een alleskunner. Zo zet de automaat naar wens koffie, cappuccino, latte macchiato, espresso, koffie verkeerd en chocolade. Afhankelijk van de zetmethode kan er een kop koffie in een halve minuut gezet worden, en alle andere variaties nemen niet heel veel meer tijd in beslag. En ook heet water voor thee is geleverd, voordat je het weet. Echte theedrinkers zullen niet teleurgesteld zijn in de Edge, dankzij de heetwateruitloop, duidelijk gescheiden van de koffie-uitloop, blijft de thee vrij van koffiesmaak en -lucht!

Compleet overzicht met de Edge

Alle koffiespecialiteiten passen prima op het grote touchscreen (meer dan 26 centimeter in doorsnee). Dit scherm geeft de mogelijkheid uw eigen variatie te geven aan uw favoriete koffieproduct, maar kan veel meer. Zo toont de Edge op het scherm communicatieboodschappen naar wens en ziet het front wanneer het uit de stand-by stand moeten komen.

De Edge koffieautomaat van De Jong Duke is de komende maanden alleen bij enkele geselecteerde leveranciers te koop, waaronder Langerak de Jong. Vraag meer informatie of kom de koffie proeven in de showroom!

PS: De Edge is uitermate geschikt voor bedrijven met een doelstelling op het gebied van MVO. Deze automaat is voor meer dan 85 procent te recyclen. Nog duurzamer koffie drinken? De Edge kan worden voorzien van biologische verse bonen, met Fairtrade-keurmerk. Daarnaast is onze Primo Bravo koffie UTZ-gecertificeerd. U heeft keuze uit zeven melanges, met zorg samengesteld voor de lekkerste koffie op het werk.