De Animo OptiMe: De prijswinnende koffiemachine

Animo komt na zijn succesvolle OptiBean nu met een nieuwe koffiemachine: De OptiMe. De OptiMe is gebaseerd op de prijswinnende OptiBean. Heeft u altijd al is een eigen koffiemachine willen personaliseren? Dat kan nu! De OptiMe kunt u volledig zelf samenstellen. Kies uw design met verschillende kleuren, materialen en add-ons en bouw de koffiemachine die echt bij u past. De OptiMe bevat over een Italiaanse zetgroep zodat u in elke koffie de heerlijk authentieke smaak proeft. 

De nieuwe OptiMe: Vers gemalen koffie, in een persoonlijk design. Benieuwd naar de authentieke Italiaanse smaak? Kom proeven in onze showroom of vraag een offerte aan!

De keuze is aan u!

U kunt kiezen uit tientallen verschillende soorten opties, Wilt u een melkkoeler? De voorkant wit of zwart? Of misschien wel een hout-look of zakelijk glanzend rood? Het kan allemaal bij de OptiMe. U kunt de OptiMe helemaal zelf personaliseren. U kunt de kleur, uitvoering en materiaalkeuze afstemmen op uw voorkeur.

Ook in de bediening neemt de OptiMe veel werk uit handen. De reiniging is snel en gemakkelijk, de koffiemachine kan draadloos worden uitgelezen en via usb of sd-kaart kunt u reclame of een boodschap op het scherm weergeven.

Het is een koffiemachine die overal bij past. Bij u op kantoor, kantine, school of hotel; de OptiMe past bij alle plekken waar koffie nodig is. 

Authentiek, Italiaanse koffie

Doordat de OptiMe een Italiaanse zetgroep heeft, kunt u perfect een authentieke bak met koffie zetten. Door de sterkteregeling zorgt u ervoor hoe sterk u de koffie wilt.

De OptiMe geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten dranken. Met of zonder melk, het maakt niet uit. Zo heeft u keuze uit: een flat white, latte macchiato, cappucino, espresso, americano, koffie, warme chocolademelk of thee. De aparte uitloop voor heet water zorgt ervoor dat uw thee alleen naar thee smaakt.

Bekroond design

De jury reikte in 2019 de Red Dot Award 2019 uit aan de Animo OptiMe, voor gebruiksgemak en een aantrekkelijk design. De koffiemachine is dus daadwerkelijk zo goed als ze zeggen. 

Meer informatie over de Animo OptiMe?

Lees alles over de Animo OptiMe op de website van Langerak de Jong.