De Douwe Egberts Barista ONE Powerpack verkrijgbaar bij Langerak de Jong

Barista ONE Powerpack: dezelfde heerlijke cappuccino, maar dan sneller

De Barista ONE is bij Langerak de Jong uitgegroeid tot een gewaardeerde aanvulling in onze showroom. Daar is nu de Barista ONE Powerpack bijgekomen. Waarom de Powerpack? Voor liefhebbers van cappuccino met een beetje haast is dit de oplossing.

Meer koffie in minder tijd met de Barista ONE Powerpack

De koffieautomaat heeft nagenoeg hetzelfde uiterlijk als de ‘gewone’ Barista ONE. Alleen is de automaat iets dieper. Voor de toegenomen inbouwdiepte krijg je wel veel terug. Cappuccino wordt sneller gezet en ook de capaciteit is opgeschroefd. Gevolg: korte wachttijden, met name bij meerdere gebruikers. De automaat is zo prima geschikt voor grotere bedrijven.

Ook voor andere specialiteiten

Door de grotere capaciteit hebben de eerste koffieliefhebbers zich al gemeld. Maar ook theeliefhebbers worden sneller bediend. Door de grotere boilerinhoud geeft de koffiemachine meer heet water en ook de tijd waarin het water wordt geleverd is korter.

Thee, koffie, koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato, espresso én chocolade. alles met de beste kwaliteit en een prima smaak. Dit komt door de hoge druk waardoor het water door de gemalen koffiebonen wordt geperst. Hierdoor komt extra veel aroma vrij, en dat belandt in je kopje.

Barista koffie, Barista uiterlijk

De binnenkant, de machine, zorgt voor een prima product. Dat zie je en proef je als je de koffie drinkt.  Dat zie je ook aan de buitenkant van de machine. Door het opvallende bonencanister met de trechtervorm, zijn de koffiebonen goed zichtbaar. Het geborstelde aluminium geeft daarnaast het idee dat je te maken hebt met een koffieautomaat voor op werk, die afkomstig is van een barista.

Waarmee de Barista ONE je nog meer mee van dienst kan zijn? Wat dacht je van een aparte uitloop voor heet water, zodat er geen koffie in je theekopje komt? Of de mogelijkheid voor cacao

Kortom, De Barista ONE Powerpack van Douwe Egberts is een geslaagde koffieautomaat voor de lekkerste koffie op werk.

PS: op zoek naar een vergelijkbare koffieautomaat? De Jura GIGA X8 heeft een heel andere vormgeving, maar de capaciteit is vergelijkbaar!